Too Faced Pretty rebel collection

too_faced_better_tan_sex_image

Under hösten 2013 lanserar Too Faced sin senaste kollektion Pretty Rebel! Denna fräcka serie skapar den perfekta rebelliska looken med hjälp av mjuka färger i kombination med sprakande glitter och djupa svarta toner.

Äntligen kom det officiella släppet på Too Faced´s höstlook Pretty rebel. Vi har kunnat se bilder och köpa produkterna hos Eleven den senaste månaden så det var sannerligen på tiden att PR-byrån skickade ut pressmaterialet till oss bloggare. Nu är det här dessutom den svenska (skandinaviska?) varianten på kollektionen, den består av fler produkter i andra länder. Bland annat finns det en snygg skuggpalett som inte kommer till oss. För den som vill spana in den kan surfa in till Beautybay där den finns att klicka hem. Men över till de grejer vi har att roa oss med här hemma. Mascaran är kolsvart och ska ge fina fransar med rejäl volym och längd, om man ser till namnet är den troligen tänkt att skapa sängskammarblick. Color bomb-sticken är  plumpande lip balms som ger bra med färg och ett snyggt plut. Glitter glaze shadow top coat är en ny sorts pryl som ska rollas ovanpå ögonskuggor för en glittrig finish. Avslutningsvis har vi kitet Essentials som ser ut att vara ett riktigt prisvärt kit som jag gärna skulle vilja lägga vantarna på. Blir ni andra sugna på nåt från Pretty rebel? 

BETTER THAN SEX MASCARA (235 kr)

COLOR BOMB! (199 kr)

  • Coral pop
  • Bigger berry
  • Never enough nude
  • Eastwood red

GLITTER GLAZE SHADOW TOP COAT (199 kr)

PRETTY REBEL ESSENTIALS (495 kr)

Innehåller en palette med fyra vackra ögonskuggor, en full-size Too Faced Lash Injection 2 Mascara, en Too Faced Perfect Eyes Waterproof Eye Liner i espresso-nyans, ett oemotståndligt nude-färgat läppglans och en duo av den vackra matta Too Faced Chocolate Soleil Matte Bronzing Powder! 

too faced pretty rebel mascara + glitter glaze

 

Too Faced Color bomb quadtoo_faced_pretty_rebel_collection

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.