Too faced The secret to no makeup makeup

 IMG_2922

Den här fina metallasken kom i ett pressutskick med saker från vårkollektionen Boudoir beauty redan i februari men av någon anledning har det inte blivit av att jag skrivit om den. Nu är det sannerligen på tiden att vi tar en närmare titt för det här är en riktigt smart liten grej som är perfekt att ha med sig på resan eller för att komprimera innehållet i badrumsskåpet. The secret to no makeup makeup innehåller det mesta man behöver för att sätta pricken över i:et på sin makeup; bronzer, concealer, rouge och luminizer samsas om utrymmet och fungerar perfekt tillsammans. Med i asken följer också “how to”-kort av den typ som även finns i ögonskuggskiten från Too faced. Jag har blivit vansinnigt förtjust i den här boxen och använder den så gott som dagligen (som synes) vilket är ett gott betyg i sig. Jag hittar inga fel alls här faktiskt och klämmer till med betyget 5/5. 

399 kr hos Eleven

Innehåll: 

  • Concealer, 1.55 g. Perfekt nyans för mitt sommaransikte och täcker skavanker bra. Krämig.
  • Bronzer, 8 g. Ett superfint puder som ger ett perfekt resultat varje gång. Ganska ljus och med ett gyllene skimmer. Underbart!
  • 1 Cream Rouge, 2.6 g. Vacker hot pink nyans där lite räcker en lång väg.
  • 1 Powder Rouge, 3 g. En tjusig, lite skirare och ljusare variant av krämrouget.
  • Luminizer, 1.65 g. En krämig ljust rosa-champagnefärgad kräm som ger ett sanslöst perfekt glow och highlighting-effekt. Den här vill jag ha i full size!
  • Brightener, 1.5 g. En uppljusande kräm som funkar perfekt att pigga upp trötta ögon med. Sitter som berget.
  • “How-to” -instruktioner.

IMG_2929

IMG_2934

Bronzer, puderrouge, krämrouge

IMG_2936

Concealer, Luminizer, Brightener

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.