Tresemmé Keratin smooth

tresemme keratin smooth grupp

 

Här har vi en relativt ny serie hårvård för alla med torrt och frissigt hår som behöver lugnas ner lite. Enligt pressutskicket framgår att nästan hälften av alla svenska kvinnor är missnöjda med just frissighet, något som faktiskt förvånar mig lite då väääääldigt många har ett typiskt skandinaviskt hår med tunna fina strån som visserligen inte är så skojigt men heller sällan frissar sig. Oavsett så har jag testkört de här produkterna och de är helt ok. Mitt hår blir rent, lent och med oljan även glansigt. Men de gör heller inte mitt hår sådär WOW att jag kommer köpa på mig fler flaskor. Väl värt att spana in om man har torrt, tjockt hår som gärna trasslar sig och blir frissigt.

I serien ingår:
Keratin smooth shampoo 750 ml

Keratin smooth conditioner 750 ml

Keratin smooth Heat protection shine spray 200 ml

Keratin smooth Oil 75 ml

Keratin smooth Keratin masque 300 ml

samtliga produkter har ett rek. pris på 89 kr/st.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.