Tröstshopping


Idag har jag haft fasligt ont i den arma reumatiska kroppen och inte velat vara med alls. Vet inte hur det gick till men plötsligt har jag beställt lite MAC från Kicks som ju har 15% rabatt för medlemmar i sommar. Läppstiftet Hot tahiti har jag spanat på i flera år och nu slog jag till. Natural skinfinish har jag inte haft på ett par år så det kändes som en bra idé med tanke på att jag verkligen gillar det och vill ha en snabb lösning för trötta höstmorgnar. Appliceringssvampen är helt ny för mig och ska kunna användas både till krämer och puder – spännande! Sist ut blev en angled brow brush som jag tänkte kombinera med det browkit jag klickat hem från Feeluniques outlet.

Jag lovar att visa, swatcha och recensera! Nåt av detta som ni andra gillar eller är sugna på?

6 thoughts on “Tröstshopping

 1. Hej!
  Är en ganska regelbunden läsare av din blogg och gillar den verkligen! Hajade till när jag läste detta inlägg, hade ingen aning om att du har reumatism! Jag har ledgångsreumatism sedan jag var mycket liten, så vet precis hur det känns, ibland unnar jag mig också lite tröstshopping när sjukdomen är som värst – hoppas värken lättar snart!

 2. Jag har beställt från feelunique ett par år, det ligger ju i Jersey som du säkert vet. Men helt plötsligt
  så har jag fått betala moms på mina försändelser. Trodde det var tull, men tullverket sa att det var moms.
  Feelunique har betalat tillbaka efter att jag scannat in avierna.
  Så långt så väl, men det blir ju jobbigt i längden att för det första vänta längre på paketen, sedan mejla feelunique etc etc.
  Vet du något mer om det här.
  Tror inte att det är en slump att det skett två ggr efter varann när jag som sagt beställt i flera år och det aldrig hänt förut.

  • Hej!
   Nä, det har jag inte råkat ut för eller hört något om. Nu har jag visserligen inte beställt något från dem på ett bra tag, så vi får väl se hur det går med det här paketet. Trist om det ska bli massa trassel med tull och grejer när det är ett så bra ställe att handla ifrån.:/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.