TVÅL – Djuprengörande olja

TVÅL är ett märke som har både hudvård och mineralsmink i sitt sortiment. Produkterna är inte testade på djur och innehåller bara niga utvalda ingredienser som hämtats från naturen. Märket finns att köpa hos Eleven.

Jag har testat TVÅL´s Djuprengörande olja med mandarin och ceder. Det är en tjock olja som är tänkt att göra rent huden på djupet och lösa upp tliltäpptheter, smink, fett och smuts. Den kommer i en flaska på 60 ml som räcker rätt länge eftersom oljan är rätt dryg. Den doftar tyvärr inte så gott, i min näsa iaf, vilket är lite synd eftersom namnet lovar lite mandarindoft. Någon sådan känns dock inte alls. Den här oljan är bra på att lösa upp make up, man masserar in den på torrt ansikte och sköljer sedan av med varmt vatten. Jag kan tycka att den är lite svår att få bort med enbart vatten, en rengöringssvamp eller handduk är en bra hjälp. Jag upplever också att man får ta lite extra runt ögonen för att få med all mascara.

Det här är en okej rengöringsolja till ett bra pris. Det enda jag skulle önska var att den hade doftat godare och inte var fullt så krävande att skölja av. Bortsett från det är den en bra budgetrengöringsolja.

Tips! Lägg en handduk doppad i varmt vatten över ansiktet efter att du masserat in oljan så får du en extra djuprengörande och portömmande kur. 

Pris: 79 kronor på Eleven.
Betyg: G

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.