Tweezerman Limited Edition Precision in pink neon great grip lash curler

tweezerman pink eyelash curler

Pust, ett så långt namn på en så basal sak som en ögonfransböjare! Jag har faktiskt varit i behov av en ny tång till mina spikraka fransar så den här dök lägligt upp för ett tag sedan. Jag tillhör inte de som svär vid Tweezermans pincetter, faktum är att jag aldrig ens testat en, men de har funnits länge och är ett välkänt märke så de borde ju inte vara helt kass på franstänger. Den här rosa varianten kommer i begränsad upplaga under hösten för att stödja kampen mot bröstcancer. Den säljs till förmån för bröstcancerfonden i Sverige men hur stor del av priset som går till fonden framgår inte av pressmaterialet. Hur som helst tycker jag att den än så länge verkar vara riktigt bra, ligger skönt i handen och det är lätt att få med hela fransraden. Och till och med mina spikraka fransar som sluttar nedåt får ett rejält uppsving efter bara några sekunders tryck. Däremot håller inte böjen en hel dag men det är inte tångens fel, det finns inget som får mina fransar att hålla böjen mer än några timmar.

I butik v 40
Pris: 199 kr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *