UNE Breezy cheeks blush

une breezy cheeks blush

UNE är ett ekocertifierat märke som jag länge varit nyfiken på men av någon underlig anledning inte testat så mycket ifrån. Förpackningarna står och väger mellan att vara snyggt stilrena och se billigt plastiga ut, jag kan inte riktigt bestämma mig för vad jag tycker. Kanske är det en anledning till att jag inte köpt på mig mer från deras sortiment av smink med naturliga ingredienser. I dagarna fick jag hem en ny produkt från UNE, ett kräm-till-puder som kan appliceras med antingen fingrarna eller en borste. Det utlovade resultatet är naturligt solkyssta kinder som inte ser sminkade ut. Det finns sedan tidigare en handfull nyanser i mer klassiska rouge-färger men nu släpper man alltså tre mörkare sorter perfekta för sommaren (eller närhelst man nu vill sporta bronzing). Jag har nyansen B18 som är den mörkaste i trion, en matt bronzer som funkar fint till konturer och skuggning. Färgen blir väldigt naturlig på min hudton och ser faktiskt äkta ut, som att jag varit ute och förlustat mig i solen ett par dagar men inte glömt solskyddet, om ni fattar.

Efter vad jag läst mig till kommer Breezy cheeks blush med en liten borste, den var dock inte med i mitt pressutskick så huruvida den är nåt att ha vet jag inte. Jag har testat att applicera med fingrarna men gillar det lite skirare resultatet en bra bronzingborste ger. Förpackningen är som sagt stilren men lite plastig men gör sitt jobb och är enkel att använda. Jag gillar att man inte behöver trassla med lösa lock utan snabbt kan skjuta upp locket för easy access.

De tre nya nyanserna är:

  • B07 Varm, guldig paprika
  • B13 Guldig terracotta
  • B18 Matt bronze

Pris: 159 kr (3,4 g)
Betyg: 4/5

une breezy cheek blush b18 swatch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.