Unite Uluxury Hair perfume Bianca

IMG_4199.JPG

Har ni hört talas om hårparfym? Det hade inte jag förrän Unite lanserade sin lyxiga doft för håret. Ända sedan jag läste om dem i våras har jag velat sniffa på de båda varianterna och förra veckan fick jag chansen. På det mycket trevliga eventet för bloggare och frisörer fanns testers på parfymerna och jag föll direkt för Bianca. Jag blev så exalterad över Bianca att jag inte ens sniffade på den andra, så jag kan ju inte svära på att jag valde “rätt”. Bianca doftar iaf underbart av citrus och har en lite manlig ton, om man får säga så. Den andra doften heter Alanna och doftar blomma. Tanja har skrivit om den HÄR.

Utöver att håret blir otroligt väldoftande, skyddar sprayen mot UV-slitage och verkar också färgbevarande. Sprayen är mycket dryg, det räcker med en puff eller två för en omedelbar uppfräschning. Den här ska ni testa!

En flaska har ett rek.pris på 495kr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.