Urban decay Naked palette 2 är här!

Redan innan Urban decay släppte sin palett Naked var hypen enorm och den har sålt slut gång på gång sedan den släpptes för ett par år sedan. När man nu följer upp framgången med en Naked 2 är det lätt att bli exalterad och alla som, liksom jag, är tokiga i ögonskuggor i olika jordiga nyanser får ett omedelbart ha-begär.

Naked 2 innehåller 12 skuggor varav 5 stycken är helt nya och exklusiva för paletten. Originalpaletten kom med en liten förpackning av klassiska Primer potion och en kajalpenna, den andra upplagan med en dubbelsidig skuggpensel och Naked 2 har kompletterat penseln med ett läppglans i en neutral rosa nyans.

Vad tycker ni andra om Naked 2? Är det något ni kommer att kasta er över eller känns det som en trist upprepning? Berätta!

Naked 2 finns att köpa för £36 hos Lookfantastic, BeautyBay och HQHair. Samtliga har fri frakt.

HÄR hittar ni bilder på min första Naked-palett.
HÄR finns swatches på alla skuggor i Naked 2.

10 thoughts on “Urban decay Naked palette 2 är här!

  1. Var ju inte färdig… Knas.
    Däremot hade jag gärna sett att man fick en Primer Potion på köpet istället för ett lipgloss. :/ Men får man saker på köpet ska man kanske bara se glad ut och ta emot. 😉

  2. Som vanligr slängde jag i väg en snabb beställning igår och tycker att det var kul att man fick ett läppglans och penseln med denna gång.

  3. Jag hade inte tänkt köpa den (i alla fall inte än på ett tag), men när jag fick ett mail om att den kommit in så var jag bara tvungen att klicka hem den ändå. Urban Decays paletter kommer bli min död, haha!

  4. ÅÅÅH vad jag älskar denna palett. Tyvärr äger jag ingen Naked palett för jag har ändå såå många skuggor hemma så det känns onödigt att köpa på sig ännu mer. Men den är en fröjd för ögat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.