Vad fick jag på Sephora-eventet?

sephora goodiebag.jpg

Jag frågade på Instagram om ni ville se vad man fick med i goodiebagen från Sephora-eventet och det ville ni, så här kommer ett samlingsfoto och en lista på innehållet. Jag har lyckats få med allt utom det läppglans från Nars som jag stoppat i handväskan. Håll tillgodo och fråga gärna om ni vill veta mer om något! Det står inte så mycket i pressmaterialet och heller inte om allt, men fråga kan man alltid.

 • Sampar H20 Emergency mask: Ska göra huden fastare och med ett fräscht glow.
 • Sampar Crazy Cream: En slags färgad dagkräm med UV-filter. Ska ge maximal återfuktning under 24 h.
 • Alterna Bamboo Luminous shine shampoo & conditioner: Lyxig hårvård från USA. Just denna duo ska stärka håret och göra det friskt och glansigt. Jag har testat en gång och fick ett underbart svall, skriver mer om detta inom kort.
 • Alterna Bamboo Kendi Oil Dry oil mist: Återfuktande, frissreducerande och färgbevarande olja som ska ge vacker glans.
 • Rexaline Hyper-hydrating forming body cream: Ett helt nytt märke för mig och tyvärr ett som jag inte hann få så mycket information av. Det här är i alla fall en uppstramande body lotion fullspäckad med hyaluronsyra. Märket finns bara på Sephora.
 • Benefit They´re real mascara: Den här kom väl för ett par år sen eller så, men jag har faktiskt inte testat och ser fram emot hur den kommer funka för mina raka fransar.
 • Benefit The POREfessional: En primer som ska göra porerna mindre synliga.
 • Benefit Big easy: En alldeles ny kräm i BB-kategorin. Liquid-to-powder-formula.
 • Make up for ever Aqua smoky extravagant waterproof mascara: En uppdaterad variant på deras bästsäljande mascara.
 • Make up for ever Aqua matic eye shadow:  Vattenfast ögonskuggspenna, här i en giftgrön färg. Hade önskat att jag fått en snyggare nyans, gallgrönt är inte min kopp te.
 • Nars Lipgloss Superorgasm: Rouget Superorgasm har nu fått en motsvarighet till läpparna och jag älskar det! Klibbar inte och ger en finfin rosa ton med lite skimmer.
 • Nars Brush: Den här borsten är, tillsammans med två andra, framtagna i samarbete med någon designer eller makeupartist men jag kan för mitt liv inte komma ihåg vem. De är limited edition och den här ser ut som en kabuki. Väldigt tät och supermjuk. Hittar tyvärr ingen information vare sig i pressmaterialet i bagen eller på nätet. Om någon vet mer får ni mer än gärna hojta!
 • Nails Inc 2 in 1 Angel & Upper street: Nytt duolack till vår och sommar. Man grundar med den rosa färgen och följer upp med ett glittrigt överlack i guld, rosa och blått.
 • Sephora Moisturizing & comforting water: Fuktspray för ansiktet. Finns även i en energizing variant.
 • Sephora Instant nail & cuticle care: En s k “pullburk” med vårdande olja för naglar och nagelband. Fiffigt!
 • Sephora Slimming oil for legs, buttocks and stomach: Ja, namnet säger väl allt…
 • Sephora Masque: Engångsmasker av den typ som består av ett slags indränkt tyg man lägger på ansiktet. Lingzhi är anti-aging & smoothing och Pomegranate piggar upp. Det fanns en hel rad varianter för alla smaker.
 • Sephora Microsmooth powder Porcelaine & Bronze: Sephoras puder har fått en förbättrar formula genom att man nu bakar dem. Silkeslena och riktigt sköna mot huden måste jag säga!
 • Sephora Velvet Eyeshadow Waterproof 16HR: Man släpper 12 nya krämskuggor som också kan användas som eyeliner. Jag fick 11 Turquise waves och 05 Subtle grey. De verkar fenomenala så förvänta er ett eget inlägg längre fram.
 • Sephora Eyeliner Waterproof Colorful 24HR: 16 nya, vattenfasta eyeliners med filterspets. Knalligt rosa 10 Love song, fanns i min påse. Vi får väl se om jag kommer våga använda den.
 • Sephora Nails Textile/Patch art/Accessories: Enkelt för klarat sådana där klisterremsor med olika färger, mönster och texturer man kan fästa på sina naglar för en raffig look. Inte min kopp te, men säkert kul för den som gillar. Kommer i många olika varianter, jag har Tatoo studio, Mon sweet graffiti och My private school skirt.
 • Sephora Color hit nail polish: 7 nya färger. På bilden ser ni persikotonen M-maybe, påskgula Comic time! och grönskimrande Art attack!
 • Sephora Nail designer Matte effect: Ett mattande överlack. Man släpper även tre varianter med olika glitter.
 • Sephora Diva Carioca: Är namnet på vår/sommarkollektionen där man hämtat influenser från Brasilien. Här snackar vi knalliga färger! I kollektionen ingår Eyeliners, mascara, solpuder, läppstift och lite prylar till badrummet. Jag har “Sol del rio” Bronzing powder att testa, det är enormt och måste vara tänkt att användas över hela kroppen. Vacker nyans är det på det hur som helst. Även Tropical eyes mascara fanns i min påse. Ena ändan har en knallgrön mascara och den andra en lika knallig, fast gul, eyeliner. Sist ut äv Body moisturizing Sorbet, en fluffig body lotion med tropisk doft.

 

 

11 thoughts on “Vad fick jag på Sephora-eventet?

 1. Åh så många intressanta produkter! Jag är särskilt nyfiken på ansiktsmaskerna, den vattenfasta mascaran, nageloljeburken och nagellacken förstås, så dina ev utlåtanden om dem ser jag fram emot 🙂 Det enda jag själv har testat är Benefits Porefessional och det är den bästa primer jag provat.

 2. Åh vad jag gärna hade simmat runt i den där goodiebagen. Har enbart testat ett märke (Nails inc) från de som representerade i goodiebagen. Så synd att Sephora inte finns på flera ställen 🙁

  • Jag vet hur det känns, vill också det när jag ser andras hauls! Jättesynd att Sephora inte öppnat i fler städer, vi får hoppas att de kommer till oss snart. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.