Välkommen till en sublim höst!

Äntligen är jag på plats i mitt nya, naturligtvis sublima, hem! Det har varit en oerhört stressig och slitsam sommar så att blogga har inte varit prioriterat alls, men nu är det september och jag har många saker att blogga om. Innan den intensiva flyttperioden startade hade jag påbörjat en serie inlägg om produkter från La Mer vilka jag tänker få klara snarast för publicering. Det är få som skriver om La Mer på svenska skönhetsbloggar så det behövs sannerligen inlägg om dessa ack så dyra lyxprodukter. Är de värda sina pengar eller är det bara bra pr? Eller kan det rentav vara båda delarna? Den som tittar in här inom kort kommer få mitt svar…

Vidare vill jag också berätta om den serie ansiktsbehandlingar med Elizabeth Arden Pro jag genomgick i maj-juni. Nu när det gått ett par månader efter sista behandlingen är det faktiskt ännu tydligare vad kombinationen behandlingar + produkter gjorde med min känsliga hy. Håll alltså utkik även efter detta under september!

Naturligtvis finns det en uppsjö recensioner och nyheter att tipsa om men jag väljer att lägga tid och ork på de produkter som lockar till inlägg istället för att bara rapa upp pressinfo om hela kollektioner. Såvida det inte är Chanel eller Dior är jag ändå svårflirtad när det kommer till nya kollektioner, jag har helt enkelt utmejslat en ytterst kräsen smak under mina 42 levnadsår och 10 skönhetsbloggarår. Det ska till något alldeles extra för att mitt skönhetshjärta ska klappa hårdare och ska jag dessutom lägga ner tid på ett blogginlägg måste det vara bra grejer, alternativt riktigt usla saker jag vill varna för. I gengäld kan man som läsare alltid lita på att jag verkligen skriver precis vad jag tycker och inget annat. Det förekommer ingen dold reklam eller köpta, omärkta inlägg eller liknande på Sublimt och om en pr-agentur stryker mig från deras lista om jag inte skriver (tillräckligt eller bra) om deras produkter är det bara deras förlust.

Med det sagt, välkomna till en härlig höst med massor av sublim lyx!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *