Vamos a la playa!

vamos a la playa 14

Idag åker jag till värmen för en veckas skön tillvaro i pooler, under parasoll och med läskande drycker i handen! Med har jag packat massor med sommarklänningar, solskydd och korsordstidningar och jag ser SÅ mycket fram emot att bara koppla av och ladda batterierna. Vi har fritt wifi i vår svit så det blir kanske någon direktrapport från stranden, men främst kan ni följa min vecka på Instagram där ni hittar mig som SUBLIMAST. Jag har laddat bloggen med lite smått & gott för er att kika på, så titta gärna förbi trots att jag inte finns tillgänglig för svar på kommentarer förrän efter 1 februari. Hoppas ni får en trevlig vecka oavsett vad den består av!

 

2 thoughts on “Vamos a la playa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.