Vamos a la playa

teneriffa

Bild: Apollo.se

Så var det januari igen och med den kommer den sedvanliga resan till sol & värme! I år bär det av till Teneriffa, en ö jag inte varit på sen 1997 men bara har trevliga minnen av. Nummer ett för mig är värmen som är precis som en perfekt svensk sommar och inte alls klibbig och läskig, den mjukar upp stela leder och ömma muskler och får livet att kännas lättare. På andra plats kommer BAD. Jag älskar att simma och bada så det är det jag ägnar mig mest åt om dagarna, en tredjedel av packningen utgörs av allsköns badkläder. Solen får man liksom på köpet och jag smörjer alltid in mig dubbelt så noga än förr om åren, efter att min pappa dog i malignt melanom endast 59 år gammal är jag extra vaksam. På en vecka brukar jag ändå lyckas få fräknar och en något uppfräschad hudton men det är inget jag strävar efter. Det årliga besöket på en kanarieö ger mig också tillfälle att pigga upp den spanska jag lärde mig tala flytande en gång i tiden, det är 20 år sedan jag bodde i Madrid och jag har inte alls samma grepp om språket som då men det brukar vakna till liv tillräckligt för att hantera det mesta.

Med mig på resan har jag solskydd 30+ och massa återfuktande och lugnande after sun-produkter. För mer koll på vilka skönhetsprylar jag packar med och för uppdateringar från resan gör man bäst i att följa mig på instagram under SUBLIMALIN.

Hasta la vista, guapas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.