Varbergs kurort, tre veckor senare…

  
Sådär, nu har de 3 rehabiliterande veckorna på Varbergs kurort avslutats och jag är tillbaka i Göteborg, online, på bloggen osv. Jag har haft tre riktigt fina veckor med den mest fantastiska havsutsikt, sköna massagebehandlingar och en löjligt snygg fysioterapeut som sett till min kropp & själ. Nu har jag visserligen varit på kurorten som rehabgäst, men har haft tillgång till allt som en spa-gäst har och har testat varenda vilstol, specialdusch och bubbelpool på anläggningen. Spa-delen är nyrenoverad och väldigt fin, gillar man att basta finns det flera olika varianter att svettas i. Personligen avskyr jag bastubad men är desto mer förtjust i alla sorters bassänger och att dag,ogen simma runt i Sveriges enda thalassio-pool har varit en avslappnande lyx för en öm kropp. Maten på kurorten lyckas med konststycket att både vara nyttig och delikat och man har en stor kunskap om allergier och alternativ kosthållning och gör gärna iordning specialrätter för de som behöver. Med det sagt kan jag verkligen rekommendera  ett besök på Varbergs kurort. 

Sublimt då? Jo, jag har mängder av roliga nyheter, recension och tips i tankarna som väntar på att sättas på pränt (och fotas) och jag hoppas att jag har tillräckligt med energi för att realisera dem. Bland annat tänkte jag visa vad jag haft med för produkter till Varberg och hur de funkat, men vi ska också ta en närmare titt på Estée Lauders sommarkollektion (ni som följer bloggen på Instagram har redan sett sneak peeks). Som Robert Aschberg brukade säga i sitt diskussionsprogram i början av 90-talet – Häng med!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.