Veckans bloggtema v 10

Nätverket Pret-ty består av ett gäng skönhetsbloggande tjejer (än så länge tyvärr inga herrar) och vi tänker framöver försöka ha ett gemensamt veckotema som alla hakar på. Denna vecka är temat: Vad kan jag inte vara utan i vår?

Svaret på den frågan är solskydd och mitt nya läppstift från MAC´s FAFI-kollektion. Solskydd av den anledning att min hud är mer känslig än vanligt på grund av att jag äter cellgifter och läppstiftet för att det är så läckert att jag vill äta upp det. Det är absolut det snyggaste läppstift jag sett och det förvandlar läpparna till två rosablåcerisefuchsiaskimmerglitterläppar på ett väldigt läckert sett. Färgen heter Fun´n´sexy och finns bara att köpa just nu. Bilder på underverket kommer!

Kika även in på mina kollegors bloggar och se vad de inte kan vara utan i vår:

LipglossBitch måste ha highlighters

Beauty , Rocketqueen och Eyeonbeauty tycker som jag att solskydd är viktigt

Beauty by me helt enkelt måste ha sin primer från MAC. Jag håller med om att den är toppen!

Fåfängan vill inte heller vara utan läppstift

Goddess motverkar bruna solfläckar med en kräm från Oriflame

Green & curly vill inte vara utan sitt favoritsmink

Kajalpennan kan inte bestämma sig…

MakeUpMyLack kan inte klara sig utan röd hårfärg

P´ssion kan inte vara utan Carmex på läpparna

Sminkan kan inte klara sig utan – jag vadå…?

Vacker och Underbar klarar sig både med och utan en del saker…

5 thoughts on “Veckans bloggtema v 10

  1. Åhja, jag klarar mig inte utan Matt Touche heller! Har två olika inlägg, ett med saker jag klarar mig utan och ett med saker jag inte klarar mig utan! =)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.