Veckans bloggtema v 9

Nu var det ett tag sedan jag gjorde ett veckotema från Pret-ty men nu är det dags! Den här veckan vill Beautybaby att vi listar våra topp 3 läppgunk. Jag kan inte lista vilka tre färger, märken eller så som jag gillar allra bäst för det växlar en hel del. Det som inte växlar är däremot att jag föredrar läppstift framför läppglans och röda nyanser framför rosa.

Min topplista skulle kunna se ut såhär med andra ord:

1. Rött läppstift med kalla undertoner
2. Transparent bärfärgat gloss som inte är klistrigt
3. Återfuktande halvtransparent läppstift

5 thoughts on “Veckans bloggtema v 9

  1. Har du testat skrubben från Shiseido ännu? är sugen på att ta ett erbjudande för skrubbens skull, men om den är kass vill jag inte ha 😛

  2. Härligt att hitta en snygg sminksida. Jag skulle väldigt gärna lägga dig som länk i min blogg då jag vill att de som hittar min blogg även har lätt att hitta till andra sidor som kan ge dem inspiration, går det bra för dig? /Mona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.