Vem vill ha? Kom å ta!

IMG_6534

Finnes: 60 små burkar med pigment och glitter från MAC

Sökes: Ny ägare

Pris: GRATIS

Hur?: Lämna en kommentar

 

32 thoughts on “Vem vill ha? Kom å ta!

  1. Jag kan hoja bort och knacka på din dörr om fem röda;) Skämt åsido, blir det några över hämtar jag dem gärna!

  2. Jag har en massa, fast jag använder faktiskt ibland, vissa är riktigt bra och jag har svårt att skiljas från dem. Men fler behöver jag inte. : )

  3. Jag vill! Herregud, det skulle ju vara drömmen! Jag älskar MAC, men med min fattiga studentplånbok har jag inte haft råd att införskaffa mig mer än det nödvändigaste, alltså har pigments och glitter tyvärr inte stått högst upp på priolistan, även om det alltid varit något jag suktat efter. Tänker på allt roligt man skulle kunna göra med alla de där underbara färgerna!

  4. Åh! Jag har alltid velat pröva skuggor från MAC. Jag är supersvag för svart, lila och grönt, så finns någon över i dom nyanserna skulle jag bli jätteglad om jag kunde betala frakten för ett par!

  5. Amaaagaaaad, jag hade gjort varsomhelst för dessa burkar. Är inne i en rejäl depp över plötsligt dåliga tentaresultat, mitt humör är under bottennivå! Detta hade ju gjort mig megasuperduperglad, sen att jag fyller år ganska snart hade bara gjort det till världens bäst födelsedagspresent ❤

  6. jaaaa jaajajajaa! har nosat på macs pigment så många gånger och jag gillar lösa skuggor o glitter o grejjer :D:DD

  7. Pingback: Sublimt » Blog Archive » Ang. MAC-pigmenten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.