Vichy Anti-trace deodorant

Vichy Anti-traces deo

En deo för alla som vill undvika vita eller gula märken på kläderna är ju great! Inte för att jag personligen brukar ha några problem med vita ränder, men det finns många som har det och för dem är det här en en välkommen nyhet.  Eller nyhet och nyhet, deon har funnits i butik sedan september men jag har inte kommit mig för att skriva om den tidigare. Min pressexemplar är slut sedan ett tag och bara det faktum att jag använt upp hela burken är ett gott betyg. Doften är mild och god, rollern fördelar snabbt och enkelt krämen över huden och torkar på ett kick. Jag har inte upplevt några besvär vare sig när det gäller ränder & fläckar, odörer eller irritation utan är mycket nöjd med hur Anti-trace fungerar för mig. Det enda som drar ner betyget är priset, i min bok är det rätt dyrt med en deodorant för över hundralappen. 4/5

Anti-trace Antiperspirant är hypoallergen, är fri från parabener och alkohol. Den innehåller däremot aluminiumsalt som många vill undvika. 

50 ml kostar 119 kr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.