Vichy Liftactiv serum 10 eyes & lashes

vichy liftactiv serum 10

Här har vi en nyhet från Vichy som jag testat ett tag. Det är en ögonkräm som även ska piffa till fransarna vilket låter som en alldeles utomordentlig idé, eller hur? Tyvärr kan jag inte påstå att vare sig huden runt ögonen eller fransarna har blivit märkbart förbättrade vilket naturligtvis är en besvikelse. Krämen ska passa kvinnor över 40 som vill minska rynkor och göra huden fastare.

Vichys påståenden och mina kommentarer.

Antirynk-effekt till ögonområdet 
Jag har vid 39 års ålder inte några mänger med ålderstecken som kan förbättras, men kanske fungerar krämen förebyggande?

Fransarna blir mer flexibla och får förnyad glans
Jag har, tyvärr, inte märkt av någon skillnad alls.

Öppnar blicken
Gissningsvis menar man att när huden stramas upp får man ögon som ser piggare ut. Tyvärr har jag inte märkt någon större skillnad här, jag har sett lika vintertrött ut hela tiden…

Ideal primer för ögonmakeup
Här låter det som om man kan hoppa sin vanliga ögonprimer vilket inte är fallet.

Ultralätt serumkonsistens som lätt absorberas
Japp, det är en skön och lätt formula som går in i huden på direkten!

Även till dem som är känsliga runt ögonen
I princip alla har känslig hy runt ögonen och jag har i alla fall inte märkt av någon irritation.

Sammanfattningsvis låter det här rätt dissande och på sätt och vis är det väl också det om man tänker på vad krämen säger sig fixa och de resultat jag fått. Det är däremot en skön ögonkräm som återfuktar och känns skön att dutta in i huden. Om den kan hålla ålderstecken stångna är omöjligt för mig att bedöma, men vill man ha en ögonkräm som är mild och behaglig och eventuellt kan göra den tunna hyn runt ögonen mer motståndskraftig är den värd att spana in. Det där med att fransarna ska bli bättre kan man däremot glömma, jag har inte märkt minsta skillnad på mina.  3/5

15 ml kostar 349 kr

 

 

 

3 thoughts on “Vichy Liftactiv serum 10 eyes & lashes

  1. På mig funkade den bra. Jag gillade den jättemycket, återfuktningen, mascaran satt däe den skulle hela dagen, och mina fransar vart inte sådär torra och spröda, smörjde in brynen med och de ser jag skillnad på 🙂

  2. Jag gillade den skarpt faktiskt, tänk så olik man kan tycka 🙂 Det jag främst tyckte om var att den återfuktade utan att vara för tung, fransarna vart inte så torra och spröda, den irriterade inte ögoen. Mascaran höll som vanligt fast man just använt serumet. Jag smörjde även in ögonbrynen och det funkade det med, jag ser skillnad faktiskt.

    • Återfuktande tycker jag ju också att den är. Kanske märker man skillnad på fransar och bryn om man har torra sådana, ett bekymmer jag inte har. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *