Vincent Longo

Strawberrynet har i dagarna fått in Vincent Longo i sitt sortiment, eller ja, det är inte ett komplett utbud produkter direkt utan snarare en handfull saker man kan klicka hem. Jag har aldrig stiftat bekantskap med Herr Longos smink men ryktet säger att det är bra grejer i klass med MAC, Bobbi Brown och Laura Mercier. Nu slumpade det sig så att mitt kompakta puder från Body shop precis tagit slut så det var ju liksom läge att köpa ett nytt och varför inte testa något nytt? Imorgon ska jag hämta ut ett Pressed powder i färgen Golden banana, en nyans som lär dämpa röda toner i huden vilket jag tycker låter finemang för en rödmosig flicka som jag.

Andra saker som lockar är Water canvas base, Liquid canvas dew finish foundation SPF 15 och Perfect canvas loose powder. Hos SBN kostar de mellan 234 och 288 kronor exkl. rabatt, att jämföra med priserna på COW som säljer samma produkter för mellan 400 och 450 kronor. Det finns alltså pengar att tjäna om man vet vad man vill ha eller vågar chansa.

Är det någon som testat något från denne italienska makeup-artists produktsortiment? Tips, hyllningar eller kanske varningar? Skriv i kommentarerna och tipsa oss andra! 🙂

2 thoughts on “Vincent Longo

  1. Det var VL som tillverkade min all-time-favourite-ögonskugga. Nyansen hette Baby Love och var en neutral taupe-färgad skugga som var snygg till allt och alla. Det är med stor sorg jag inser att jag aldrig kommer att äga den igen eftersom den är utgången sedan tid och evighet. Just det, mascaran fån VL var också helt ok.

  2. VL har helt fantastiska skuggor, de håller bra och är lätt matchade. Ursöta förpackningar. Deras water canvas base är silikonbaserad (nästan helt hundra på detta)och ger en fantastisk grund. Dock skall man inte använda den dagligen eftersom den täpper till. Liquid canvas dew finish foundation SPF 15 är bra, dock inte lika bra som Laura Mercier i mitt tycke. Har du vägarna förbi COW på NK i Gbg så får du med dig prov på den. Hon som har hand om det är supergullig med prover!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.