Vinn resekit från Formula 10.0.6

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!!!

Tävling resekit Formula 1006

Vad säger ni, ska vi inte ha en augusti-tävling? Jo, det är klart att vi ska! I samarbete med Formula 10.0.6 har ni nu chansen att få hem en alldeles egen necessär full med godis för huden. Dessutom i lagom storlekar för resan eller kanske för att prova på produkterna och se om de funkar för en.

Kitet består av:

 • So totally clean Deep pore cleanser 60 ml
 • One smooth operator Pore clearing face scrub 50 ml
 • Best face forward Daily foaming cleanser 50ml
 • Seriously shine free Mattifying oil-free moisturizer 50 ml

 

Hur är man med och tävlar då? Busenkelt! Lämna en kommentar till det här inlägget och skriv vart du skulle vilja ta med dig det här resekitet. Blir det chartersemester, fjällstugan eller kanske bara in i badrummet? Lämna din kommentar innan kl 23:59 onsdag 20 augusti. Vinnaren väljs av mig och presenteras torsdagen 21 augusti. En kommentar per person gäller och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Lycka till!

 

 

19 thoughts on “Vinn resekit från Formula 10.0.6

 1. Klart jag vill vara med i utlottningen av så finfina produkter, jag som reser så mycket och naturligtvis så finns nästan alltid lite schampo/balsam/duschgel på hotellrummet men inte dessa produkter och de man har hemma i stora förpackningar blir ju så jobbigt att släpa med så tyvärr så blir det en hel del fusk med den viktiga djuprengöringen av huden på mina weekendresor och konferenser, så jag skulle givetvis bli superglad för att vinna detta fina resekit.
  Kramar till alla som vill/törs/behöver.

 2. Jag vill vinna kitet till min sambo som sedan vi blev sambos (för snart ett år sedan) fått upp ögonen för det här med hudvård (“Va?! man ser ju inte alls lika glansig ut i ansiktet om man smörjer in sig med det här!”) då han tidigare på sin höjd tog lite av duschschampot i fejset när han duschade. Han har dessutom grov, oljig och acnebenärgen hy så det här kitet hade passat honom perfekt! Nu har han fått sitt drömjobb utomlands (i Afghanistan!) och flyger var 8:e vecka så det här kitet hade ju varit perfekt att ha med sig på flygresorna till och från Afghanistan för att fräscha upp huden då hans flyg tar cirka ett dygn varje gång!

 3. Jag skulle tagit med mig resekitet till Kreta då jag åker dit på solsemester med familjen i mitten på september. Har inga små produkter jag kan ha med mig, så att vinna det här vore ju perfekt! 🙂

 4. Det skulle jag ta med mig när jag åker till barnbarnen i Örebro.Så jag även har med det mesta av det bästa.

  Gillar och delar,Eva Flood

 5. Detta är underbara produkter som ger känsla av frid ett välbehövligt lugn i vår moderna tid. Dottern ska på weekendresa snart-att få ge henne detta kit vore underbart 🙂

 6. Vinna detta kit vore fint! Jag åker till Barcelona några dagar i slutet av September. Bor ganska enkelt och behöver ta med egna produkter.

 7. Jag vet exakt vart detta resedit hade fått följa med. Det hade fått åka med till bb och senare patienthotellet. Barnet är planerat till 16/9 och jag börjar nu planera för bb-väskan. 🙂

 8. Jag skulle tyvärr bara ta det med till toaletten för jag har inget lyxigare ställe att ta det till.

 9. Jag vill ta med mig det på min familjs första gemensamma utlandsresa som vi planerar att äntligen komma iväg på i höst/vinter. Vi har ju bara levt ihop i tretton år, s’atte. 😉

 10. Island! Vi planerar att åka inom en snart framtid och tänker få ut så många aktiviteter ur vistelsen som vi kan. Känns som att bra hudvård verkligen kan behövas i det klimatet! 😀

 11. Jag tar det med mig på våra husbilsresor eller tjejresorna som kan bli när som helst, vart som helst 🙂

 12. Vinner jag detta fina resekit åker det med till Kap Verde. Fast resan blir inte fören till vintern så fram tills dess får det följa med till badrummet bara 🙂

 13. Hej!
  Vinner jag följer det med på utbildningsresa med jobbet. De har bokat hotellrum utan fönster och frukost, men med detta set skulle det bli lite lyxigt spa i alla fall.

 14. Jag älskar egentligen äventyr och resa ..men jag har råkat hamna i en period i mitt liv där jag är en hemmaråtta som inte längtar någonstans annat än hem, även när jag är hemma! =P
  Detta underbara resekit innehar däremot produkter som jag verkligen vore i behov av och som jag absolut vill testa. Mest nyfiken är jag på;

  So totally clean Deep pore cleanser 60 ml
  (Jag älskar när huden blir sådär grundligt ren, det finns inget fräschare, särskilt när man vill lägga på serum eller krämer efteråt och det verkligen går in i huden!)

  One smooth operator Pore clearing face scrub 50 ml
  (Jag har en ganska felfri hy om det inte vore en viss skavank som ibland är irriterande; porer som tar för stor plats i ansiktet. LOL.. Men jag har inte fått tummen ur att köpa eller testa en riktigt bra facescrub, de jag använt tidigare kommer från IKEA.. antar att denna skulle vara en upplevelse i en helt annan division. =P)

  De andra produkterna är också ett vilja-ha begär.. men jag reser nog inte längre än till Ljungskile där mamma bor. Haha, inte än på ett tag ialf. =) Men det är smidiga förpackningar om jag spontant ska iväg och fortfarande vill ha med mig favoritprodukter..
  Jag önskar och hoppas på den bästa hjälpen för hyn nu i höst och vinter. Känns som om den behöver det lilla extra. <3 Jag har haft återkommande porer som blivit infekterade av svinkoppar tidigare i sommar dessutom. Nu jävlar är jag trött på att brottas med sådant. Jag behöver röja på djupet med produkter som goes deep. =)

  MVH/ Decibel S

 15. På arkeologiska utgrävningen i Jordanien måste kroppen skyddas mot allt möjligt: hugg av skovel och hacka, beröring av giftig padda och tusenfoting, sting av skorpion, hugg av palestinsk huggorm och tappade byggstenar. Huden utsätts för kraftigt solsken, värme, uttorkning och myggor, bromsar, t.o.m. flugorna bits.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.