Vinn Styling dust från disp!

Ta chansen och vinn ett alldeles eget Styling dust powder wax från mina favoriter disp! Disp lottar just nu ut 10 stycken exemplar av deras nya storsäljare och det vill ni väl inte missa? Själv är jag tokig i tävlingar och anmäler mig glatt till alla jag stöter på… Förr eller senare vinner man! Det enda du behöver göra är att anmäla dig via den här länken innan onsdag kväll. Jag använder själv Styling dust och tycker att det slår dust it, det där hårpudret i den lilla röda flaskan ni vet. Lycka till! 🙂

Styling Dust är pulvervaxet som seglat upp som vår absolut bästsäljande produkt sedan lanseringen. Ett puder som skapar fantastisk volym med enkelt “strösslande” vid hårrötterna. Lättare att tvätta ur än andra pulvervax på marknaden och ger ingen kletig hårbotten. Parabenfri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.