Vinnande väldoft via Voluspa

För ett par veckor sedan hade jag turen att vinna ett presentkort på Accessora och eftersom jag längre dreglat över några nya doftljus från mina favoriter Voluspa klickade jag rask hem ett helt gäng ljus att piffa upp hösten med. Igår hämtade jag ut mitt paket och nu sitter jag här hemma med en rejäl förkylning och försöker sniffa fram vad de doftar. Tyvärr ett lönlöst projekt eftersom jag för tillfället inte känner en enda doft, men jag kan i alla fall ana hur gott mitt hem kommer lukta!

voluspa

Den som packade mitt paket hade också varit snäll nog att packa ner ett gäng prover, så nu ska jag testa en detoxing-mask från REN, superkrämen Egyptian magic, ett par dofter från Masakï och lite hudvård från Dr Brandt. Kul och uppiggande när man känner sig hängig.

One thought on “Vinnande väldoft via Voluspa

  1. Jättekul 🙂 Älskar när man får med prover och annat skoj när man shoppat! Speciellt om man hittar något man verkligen gillar som man inte hade köpt annars. Krya på dig, är också rejält förkyld tyvärr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *