Vinnaren av kitet från Formula 10.0.6 är…

Anna-Märta Stålnäve, som med sitt tävlingsbidrag vann. Maila din postadress till malin @ sublimt.se så kommer din vinst med posten! (INTE Maria, Märta! 🙂 )

Vann du inte denna gång? Häng inte läpp, redan om en liten stund kommer en ny tävling upp – den vill ni inte missa!


3 thoughts on “Vinnaren av kitet från Formula 10.0.6 är…

  1. Tjohoooo! Nu blev jag glad (fast jag heter Anna-Märta inte Anna-Maria men tro mig när jag säger att jag har hört väldigt mycket märkligare versioner typ Ulla-Märta). Mail kommer direkt! Och sambon kommer bli ännu gladare, för det kommer slås in i ett paket och så får han det på födelsedagen när han faktiskt är hemma.

    • Haha, hur fasen kunde jag få det så fel! TVÅ gånger dessutom! Jag som t o m tänkte vilket sött namn Märta är. Jaja, jag ber om ursäkt – har korrigerat inlägget nu. Och jag hoppas att sambon blir glad. 🙂

  2. Ingen fara, jag är van efter 30 år med namnet (va? Kan man heta så? Är en inte helt ovanlig kommentar). Han kommer bli skitglad, han är helt förundrad över att hudvård FAKTISKT kan göra skillnad för hyn (doh!).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *