Vinnaren i Max Factor-tävlingen

Efter två veckor har jag nu äntligen gått igenom alla tävlingsbidrag och nu lottat fram en vinnare. Den glada tös som får hem ett sprillans nytt krämrouge och en finfin eyeliner från Max Factors senaste kollektion är Therése Agnesson, Grattis Therèse! Maila mig din adress så skickar jag dig din vinst.

Och till er andra deltagare vill jag säga TACK för alla tips på hur jag kan utveckla bloggen och tusen tack för alla fina ord och beröm, det känns verkligen jättehärligt att ha så många rara läsare! Jag har fler produkter att lotta ut, men ni får ge er till tåls tills dess att jag har ett fungerande internet hemma – men kika in ofta, rätt som det är vankas det fler smarriga vinstchanser!

Puss på er!

3 thoughts on “Vinnaren i Max Factor-tävlingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.