Vinterns skönhetsmåsten från The Body Shop

IMG_0101.JPG
Igår hämtade jag ut ett paket innehållandes vinterns måste-produkter från The Body Shop. Jag tror det var förra vintern de började med dessa kampanjer, eller vad vi ska kalla dem, där passande produkter ut det befintliga sortimentet lyfts fram som extra bra för den rådande årstiden.

I vinter är det sju olika produkter vi inte kan leva utan och dessa har jag alltså fått hem i ett trevligt presskit. Av de sju är det fyra jag testat tidigare men övriga tre är nya bekantskaper. Framför allt är jag nyfiken på ansiktsmasken för känslig hy och salvan för fötter och händer.

OLIVE BODY BUTTER (185 kr)
Body butters är inte min grej men den här har i alla fall ett löfte om att absorberas snabbt så jag ska ge det en chans.

WILD ARGAN OIL MIRACLE SOLID OIL (145 kr)
Lanserades i slutet av sommaren 2014 och det jag trodde skulle bli en favorit visade sig lukta på tok för starkt för att kunna användas. Synd, för salvan är bra.

SPA WISDOM AFRICA HONEY &BEESWAX HAND AND FOOT BUTTER (195 kr)
En nyhet för mig och ett smörj jag omgående tänker sätta fingrarna i. En intensivt fuktighetsbevarande kräm inspirerad av afrikanska badritualer. Fullsmockad med godsaker såsom honung från Etiopien, Bivax från Kamerun och Shiasmör från Ghana. Samtliga givetvis Community Fair Trade-märkta.

DROPS OF YOUTH EYE CONCENTRATE (295 kr)
Tyvärr en produkt jag inte kommer så bra överens med. Meckig förpackning med ett innehåll som inte gör någon skillnad.

ALOE PROTECTIVE RESTORING MASK (235 kr)
En vårdande och svalkande mask med aloe vera som ska göra huden len och mjuk. Sköljs inte av. Den här tar jag med mig till Kanarieöarna!

VITAMIN E OVERNIGHT SERUM-IN-OIL (285 kr)
Serumet som släpptes 2014 och blivit stor försäljningssuccé. Jag har testat och gillar, men kommer inte behöva plocka fram den här flaskan på ett bra tag då den är väldigt dryg. Ger skön smidighet till huden och en bra kompis för oss yttorrisar.

SMOKY 2-IN-1 GEL LINER (135 kr)
Den här eyelinern kom i ett utskick i fjol och jag fick aldrig någon kläm på hur jag skulle använda den bäst. Man ska måla både ögonbryn och längs fransraden men på brynen ser det ut som att man antingen är med i stunfilm eller går på meth. Längs fransraden är det betydligt bättre, men den har inte lyckats bli en favorit (än).

Ja, det var vinterns beauty must haves från The Body Shop, är det något ni blir sugna på? Eller saknar ni kanske någon favorit? Lämna gärna en kommentar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.