Vita tänder med Smile lab

För ett litet tag sedan blev jag kontaktad av en PR-människa som undrade om jag kunde tänkte mig att testa ett nylanserat tandblekningssystem. Jag har aldrig provat på någon form av tandblekning tidigare, om man inte räknar med tandkräm och tuggummi med “whitening” effekt, och eftersom det lät som en skonsam och enkel metod tackade jag ja.
Om några dagar åker jag på min årliga rehabkur på Mösseberg och det brukar vara en lämplig period att ägna sig åt sådana här tester. Ett kit innehåller 14 dagars förbrukning och remsorna är styckförpackade för hygienisk och resvänlig användning. Förvänta er rafflande före- och efterbilder om sisådär 4 veckor när jag är tillbaka från hälsoresa!

Priset ligger på överkomliga 499 kronor och kan klickas HÄR.

One thought on “Vita tänder med Smile lab

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.