Viva La Diva Crystal glitter eyeliner

viva la diva crystal glitter eyeliner

Budgetmärket Viva la Diva har en hel del nyheter i vinter och bland dem hittar vi dessa glittriga eyeliners. De fem färgerna skiljer sig en hel del åt i hur mycket de syns och även hur de sitter kvar på huden; ett par kräver rikligare applicering än övriga, en sitter som berget från första penseldraget och en annan består av mer glitter än färg. Vi kollar.

  • Disco är en vit färg med vitt glitter som skimrar som hologram. Man behöver applicera rätt rikligt för att få en synbar effekt.
  • Silver är en favorit i gruppen. Den kräver visserligen också att man arbetar lite för ett täckande resultat, men resultatet är också riktigt vackert med ett kallt silverglittrande skimmer som sitter på plats under en kväll.
  • Guld faller mig också i smaken. Jobbar man lite extra får man en vacker glitterlinje som är kalasfin till skuggor i metallic-finish.
  • Black silver är kvintettens bottennapp. Det går inte att få någon färg alls utan bara spritt glitter i olika färger, glitter som dessutom är svårt att få bort även med de bästa removers. Nä, den här kan ni hoppa över.
  • Turquoise är den liner jag är fundersam inför. Å ena sidan får man ett maffigt resultat med bara ett penseldrag och det är en snudd på självlysande turkos nyans som jag gissar är riktigt läcker till lite brunare hy eller i somrigt klimat. Det som gör mig kluven är att färgen är helt galet svår att tvätta bort! Jag överdriver inte när jag säger att det krävdes både olja, peeling och gnuggande av huden när jag skulle tvätta bort de swatches ni ser på bilden. Även om glittret försvann sitter den starka färgen fortfarande kvar i huden och frågan är om det är så bra att ha på ögonen?

Sammanfattningsvis är de tre förstnämnda väl värda att spana in och absolut ett bra köp för den som inte vill lägga större summor på kosmetika eller som bara vill ha något glittrigt inför nyår.
Pris: 75 kr

viva la diva glitter eyeliner swatches

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.