Viva la diva

Viva la diva har känts fasligt lågbudget och b för mig och jag har aldrig ens bemödat mig att titta på deras prylar i butikerna. Det har känts som om det är smink för barn, om ni fattar, och det är inte direkt en känsla jag vill ha när jag shoppar smink. Hursomhelst tog jag en chansning när jag bytte till mig den här LE-paletten av en Pret-ty-medlem (har tyvärr glömt vem) tidigare i år och nu är jag hooked.

Jag älskar verkligen den här paletten, skuggorna är perfekt krämigt pudriga som jag vill ha dem, de sitter där de ska och passar suveränt i färgerna till varandra. De är väldigt lättarbetade för att vara budget, möjligen är de lite för smuliga, men i övrigt är det här riktigt bra skuggor. Som ni ser på bilden är det åtta stycken skuggor allt som allt, fyra i beige-brun-rosa toner och 4 i grå, lila och rosa nyanser. Nu vill jag prova en skugga från VLD´s ordniarie sortiment, vilket kan vara en helt annan femma. LE-kollektioner från en del märken håller mycket högre kvalitet än det ordinarie utbudet av någon anledning, så det finns inga garantier på att det kommer bli fler positiva recensioner. Men hoppas kan man ju alltid…

Nu vill jag ha er hjälp; vilka produkter och färger är bra från Viva la diva? Vad rekommenderar du?

Pris: –
Betyg: VG

17 thoughts on “Viva la diva

 1. Åh jag håller helt och hållet med dig om känslan.. jag gillar verkligen inte VLD, och har inte ens provat på att ändra mig 😉 Jag är nog lite (mycket!) petig när det kommer till budgetmärken!

 2. Tycker ungefär samma sak, men deras läppglans kan jag rekomendera. Jag tycker att de är väldigt pigmentrika för ett budgetmärke, speciellt de rödare..

 3. Jag har också varit inne på samma linje, märket har varit lite B. Nu har jag provat deras krämrouge (har inte använt krämrouge tidigare, så jag kan inte jämföra) och det tycker jag är bra. Kostar 65:-

 4. Vad kul att du gillade den, jag ÄLSKAR badskummet med grönt te.. 😛
  Jag tycker om en ögonskugga som heter Aqua från deras fasta(?) sortiment. den är underbar!

 5. Deras neon pigment (ser ut som eyeliners) är riktigt pigmenterade! Jag har också ett krämrouge därifrån jag verkligen tycker om, perfekt färg och konsistens. Senast idag köpte jag en dubbel (grön) kajal därifrån som verkar lovande.

 6. Och jag älskar ögonskuggorna. Alltså de runda, singelskuggorna. Fantastiska! Och nagellacken, men du använder ju inte det. Annars har jag inte provat så mycket jag heller.

 7. Som sminkan säger, skuggorna och lacken. Är mindre nöjd med deras kajal, men det har jag bara en av så det kanske beror på färg.

 8. Jag är förtjust i Viva La Divas kajalpennor. Deras Turqoise är tex en utmärkt dupe på MAC Technakol Smoothblue från NN kollketionen 😉

  /L

 9. Jag älskar Viva La Diva! Jag tror att det är ett märke som man tar lite för givet om du förstår hur jag menar, det ska liksom bara finnas där. De borde få mer uppskattning.
  Men deras runda ögonskuggor är verkligen jättebra!
  Nagellacken med! Det är de produkterna jag provat.

 10. Kan inte säga annat än att deras produkter är ett fynd för priset.
  Neon skuggan i lime är min favorit. Deras microglittereyeliner sitter bra utan att irritera och jag har känsliga ögon.
  Har även en singelskugga i mörklila (glömt namnet) som sitter bra och ger mycket färg.
  Nagellacken är minst lika bra som dubbelt så dyra lack.
  Ett helt klart underskattat märke med så mycket roligt att komma med.

 11. Jag älskar Viva La Divas makeup. Ni som säger att det är B- jämför med andra i deras prisklass. Hur roliga är tex collection 2000, rimmel, constance carrol??? VLD har dessutom roliga förpackningar som riktar sig till alla åldrar. Collection 2000 ser ju ut som nånting som mormor grävt upp ur graven…

 12. Ni som dissar…är ni medvetna om hur det fungerar i den branschen?? Att det väääldigt ofta är så att VLD har EXAKT samma mascara som tex Face som får väldigt bra i test..men man kan se att VLD får dåligt..Det är ju för att man SKA gilla Lancome, Face osv..men det är ILLA att gilla budgetmärkena.

 13. Följer er debatt här på nätet om Viva la Diva. ofta har “budgetmärken” som Isadora och Vld samma tillverkare som de “fina” märkena. Så är det några som går på det så får man skylla sig själv och vara ett par hundra fattigare!

 14. Länge leve VLD, vilka kanon produkter, skulle inte köpa något annat! Favvo är deras nya höst make-up, så snyggt.
  Och nya minilacken 🙂 så himla nude, naturligt, ljummen, mjuka färger, passar fint i höstmörkret

 15. Viva La Divas smink håller som tusan!
  Det är mitt favorit märke, billgit dessutom. Billigt är i alltid sämst, och dyrast bäst? 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.