Youngblood Outrageous Lashes Mineral Lengthening Mascara

Pust, vilket långt namn! Förstår inte varför man måste krångla till det så. Nåväl, det här är en mascara från mineralmärket Youngblood som jag testkört under en tid. Jag har inte tidigare provat någon mascara från märket, eller egentligen någonting alls när jag tänker efter, så det var med helt öppna (och omålade) ögon jag tog mig an den här nyheten.

Redan när jag kände den svarta hylsans tyngd anade jag att det här var högkvalitativa grejer och innehållet gjorde mig inte heller det besviken. Outrageous lashes lovar att separera fransarna men också ge dem rejält med volym och lyft samtidigt som de vårdas och stärks av aminosyror och vitaminer. Borsten är i en rätt ordinär storlek med rak, tät borst som är enkel att hantera. Tyvärr får den med sig för mycket mascara upp ur hylsan, så man behöver torka av den något den första tiden vilket känns slösigt på en såpass dyr mascara. Bortsett från det uppfyller den sina mål; fransarna blir långa, smidiga med fin böj och den sitter där den ska under en dag. Viss fällning har den dock och böjen håller inte heller en hel dag. Det drar ner betyget något och jag ger den betyget 4/5. 

Youngblood kan man köpa hos bl a Hudoteket.se och Eleven och kostar 390 kronor.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.