Yves Saint Laurent Fall collection 2013

YSL fall coll beauty

Dagen når sitt slut i city. Den gråa himlen är nu färgad i en mörkblå nyans. Neonskyltar och gatuljus reflekteras på stålbyggnader och glittrande regn. Oavsett om hon befinner sig i ett finare eller konstnärligt område i Paris, Berlin, New York eller Shanghai, kommer YSL kvinnan till liv i de städer som aldrig sover. Hon rör sig i takt till stadens rytm och hennes klackar lämnar ett eko efter sig.

Självsäker och världsvan går hon med bestämda steg längs gatorna. Hon fylls av energin och finner inspiration av den vibrerande pulsen i städerna. Hon är en mångfacetterad kvinna, klassisk under dagen, förförisk under natten. YSL kvinnan griper tag i stadens färger och förstärker dem med sin förföriska självsäkerhet.

Fängslande ögon, förföriska läppar, naglar inspirerade av gatukonst: YSL kvinnan inspireras av städernas olika färger och rör sig självsäkert fram genom städerna.

Yves Saint Laurent, bara namnet känns lyxigt på nåt vis och jag blir liksom inte mindre sugen på att bli en hållen kvinna när jag ser den här kollektionen. Kolla in den högra paletten med sina perfekta nyanser. Och rougen som ser ut att förgylla vilka hösttrötta kinder som helst. Och läppstiften sen då, läppstiften! Jag vill ha alla fyra och helst på samma gång. Jag vet inte hur jag ska finansiera det här behovet av flärd och lyx, kanske får det bli hundögon på mamma som reser till Kapstaden med jobbet senare i år och därmed kan shoppa taxfree-kosmetika till sin enda dotter. Ja, så får det bli. För jag måste nog helt enkelt ha den där paletten. Och läppstiften. Och i alla fall ett rouge…

Pure Chromatics City Drive Palettes 550 kr
City Drive Arty: Pulserande stadsfärger som neongrönt, kromat stål, asfaltssvart och elektriskt blå ligger bakom inspirationen till City Drive Arty, för intensivt fängslande och förtrollande ögon.
City Drive Classy: Inspirerad från nyanserna av champagne, marmor, betong och stål ger paletten en naturlig och modern ton. City Drive Classy tar fram den världsvana kvinnan, dag som natt.

Rouge Pur Couture Lipstick 340 kr
2 ”Classy” Nyanser: N° 50 Rouge Neon N° 51 Corail Urbain
2 “Arty” Nyanser: N° 53 Beige Promenade, N° 54 Prune Avenue

La Laque Couture 255 kr
N° 38 Gris Underground, N° 39 Beige Saint Galler, N°40 Sepia

Blush Radiance 450 kr
N° 9, N° 10

Dessin des lèvres 225 kr
N°20, N°21

Volume Effet Faux Cils Shocking 335 kr
N ° 8 Asphalt Black

Eyeliner Babydoll 315 kr
N ° 14 Copper Reflections

 

 

YSL Fall coll es quads

YSL Fall coll blushes

 

YSL Fall coll lipstick

 

YSL Fall coll nail polish

 

YSL fall coll mascara eyeliner

2 thoughts on “Yves Saint Laurent Fall collection 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.