Yves Saint Laurent – Gloss Volupte SPF9

ysl_gloss_volupte

Är man nu besatt av läckra läppfärger så är det lika bra att krypa till korset och erkänna att man aldrig är nöjd. Varenda gång jag tycker att jag hittat Det perfekta stiftet eller glosset tror jag att jag aldrig mer kommer vilja ha en annan färg på mina läppar. Det brukar hålla i sig allt från en vecka till ett år, men förr eller senare dyker det upp en ny snygging som jag helt enkelt måste ha. Förra veckan var jag som förhäxad av Cockney och det är jag väl sanningen att säga fortfarande, men det har fått allvarlig konkurrens av YSL´s nya Gloss Volupte SPF9. Ett transparant, fuktgivande gloss som inte klibbar och doftar mango låter ju helt otroligt lockande. Att det dessutom finns i en rasande vacker röd nyans gör det inte mindre lockande. Priset är möjligen det som avskräcker, 255 kronor är rätt saftigt trots allt, men annars kan jag inte hitta något fel. Någon som har testat den här förtjusande lyxglosset och kan lämna ett utlåtande?

5 thoughts on “Yves Saint Laurent – Gloss Volupte SPF9

  1. Tina: Let´s do it!;)

    Bjooti: Ååå, jag blir avis!;( Visa mig!:D

    Hande: Tyvärr inte. I Sverige säljs de bara på Åhlens City i Stockholm.

    Des: I know!!! 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.