Yves Saint Laurent Rebel Nudes Glossy stain

YSL Rebel nudes modell

Meningen med Rouge Pur Couture Vernic à Lèvres Rebel Nudes är att kollektionen ska vara allt annat än tråkig. Här är syftet att göra läpparna naturliga fast med ljus, transparens och livlig färg. Allt baseras på den nya oärlemor-finishen som är exklusivt framtagen för Yves Saint Laurent. Den avancerade teknologin omdefinierar allt som tidigare definierats som nude, tråkigt och beige.

Lloyd Simmonds, Creative Director Make-up YSL Beauté

I oktober släpper YSL en helt amazing lippie som ni helt enkelt måste spana in. Det är ett tint som går att bygga från skir, naturlig finish till ett färgstarkare glossigt plut. De är berikade med något som kallas Lifeproof colour emulsion-teknologi som gör att glosset är flytande och lätt som siden och ger en lång hållbarhet. Euphotic coloures light är en ny sorts pärlemorpigment som ger glans och volym till läpparna. Pigmentet är transparant och innehåller speciella mineraler som skapar extra glans. Applikatorn är utformad för ta upp rätt mängd färg ur hylsan och att täcka hela läpparna med ett enda drag. Den spetsiga toppen lämpar sig också riktigt bra till precisionsmålande längs läppkonturen.

Jag har fått hem Fuchsia tomboy (visas i ett eget inlägg) som blir helt tokfin på läpparna där ett lager ger den perfekta MyLipsButBetter-nyansen. Ytterligare ett till två lager och man får en mer intensiv ton men som fortfarande ser förvånansvärt “omålad” ut. Visst ser man att det är smink på läpparna men inte alls som med ett läppglans eller stift. Formulan är relativt tunn men lätt att måla på med den vinklade applikatorn. Väl på läpparna torkar färgen snabbt och blir lite klistrig, fast inte på ett jobbigt sätt utan mer på ett hållbart vis. Lite svårt att förklara, men om man sätter ihop läpparna och drar isär igen känner man att de är lite klistriga, men det syns inte alls och det är vare sig obehagligt eller läppglans-klistrigt så att det fastnar hårstrån och elände i.

Hållbarheten är även den suverän och ett lager klarar lätt både kaffedrickande, ett par glas vatten och en ordentlig lunch utan att rubbas. Har man målat fler lager försvinner det glossiga men färgen är kvar och precis lika snygg som innan. Hur bra är inte det. Jag vill inte hetsa till ett köp som man kanske inte borde göra, men om man har möjlighet att komma över ett exemplar garanterar jag att ni inte kommer bli besvikna. Kanske något att önska sig i present eller julklapp?

Finns i butik i slutet av oktober och har ett rekommenderat pris på 340 kr.

  • N 101 Nude provocateur
  • N 102 Coral mutin
  • N 103 Pink no taboo
  • N 104 Fuchsia tomboy
  • N 105 Corail hold up
  • N 106 Beige anarchist
  • N 107 Naughty mauve
  • N 108 Violine out of control

2 thoughts on “Yves Saint Laurent Rebel Nudes Glossy stain

  1. Det här är en alldeles ny variant lip tints, men visst förstår jag att man blir sugen på dem. Jag vill ha en i varje färg! 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.