Erbjudande på sublima favoriter!

Såg just att Eleven har ett bra erbjudande på två favoriter för håret just nu. Alla fellow blondiner som vill skala bort den dassiga hinna som lätt lägger sig på blont hår, gör klokt i att testa de här produkterna, de är riktigt bra. Till och med så bra att folk brukar fråga mig om jag har slingat håret när jag använt dem – bättre betyg än så kan man knappast få!

Vanligvis kostar en flaska schampo eller balsam 168 kronor, men nu får man båda två för 198 kronor. Som hittat!

Läs min recension HÄR.

3 thoughts on “Erbjudande på sublima favoriter!

  1. Tack för ett superbra tips! Jag tänkte när jag läste recensionen att jag borde testa dom där, för jag vill precis som du inte heller ha dom där guldiga, gula, orange och allt vad det är tonerna. Silver all the way liksom, haha. Så nu när jag såg att det var erbjudande slog jag till direkt! 🙂

    Använder du dom varje gång du tvättar håret eller bara nån gång i veckan?

  2. Marybeth: Va bra att du kunde fynda! Jag tycker som sagt att de är jättebra för mitt hår.
    Det är lite olika hur ofta jag använder dem; i perioder blir det varje gång jag tvättar och andra ett par gånger i veckan. Man får prova sig fram.:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.