Fyndpris på Redken

Häromdagen var jag hos min underbara frisör Sandra och fixade till vårhåret. Efteråt kände jag mig sugen på att testa någon ny hårvård och efter lite surfande hittade jag ett himla bra erbjudande hos Lyko. Just nu har de en kampanj på schampon från Redken där man får en stor flaska för 169 kronor och jag har klickat hem Body full shampoo som jag hoppas ska kunna ge mig platta hår lite höjd och fluff. Jag har inte testat något från redken tidigare, men läst så mycket positivt om märket att jag nu vill testa och se om det kan göra något underverk för mitt hår.

 

 

14 thoughts on “Fyndpris på Redken

 1. Gillade All soft-serien, den är nog mest för tjocka hår med tjocka hårstrån som behöver tämjas. Helt klart är att de har bra kvalitet på sina grejor.

 2. Jag använder själv Body full schampo från Redken, men tycker om jag ska vara ärlig inte att jag märker någon skillnad när det kommer till volymen. Men det kanske fungerar bättre på ditt hår, dessutom gjorde du ett riktigt fynd, 169 kr är ju jättebilligt om man jämför med de 280 kr som jag betalade hos frisören! 🙁

 3. Köp denna säger jag bara; Kérastase Specifique Soin Densitive GL Texturising Spray,på feelunique, 15.25 GBP. Jag klarar mig inte utan den längre. Har tunt hår som blir lugnat i hårbotten och fylligare i texturen. BÄST!

 4. På feelunique kostar Redken Body full 130 kr inklusive frakt. Billigare än så kommer man nog inte undan. 🙂
  Jag har använt Body full till och från under några år och trivs jättebra med det.

 5. Jag älskar Redkens schampo för blont och slingat hår: Blonde Glam. Det luktar gott, rengör ordentligt och balsamet gör sitt jobb. Jag tycker mina slingor blir lite ljusare el åtminstone glänser mer med detta schampo. Håret känns ljusare.
  Jag har även testat Clear Moisture, en ljusblå flaska. Den funkade inte alls på mitt hår. Schampot luktade illa (i min näsa), rengjorde inte tillräckligt och håret blev snabbt platt och fett.

  Jag beställer alltid från någon webbshop i England, oftast Lookfantastic, det är bra mycket billigare trots frakten.

  Två andra stora favoriter från Redken är stylinggelen Blown Away 09 (bra i lite kortare hår, ger lagom stadga för mitt hår och lite volym i hårbotten så det inte blir helt platt). Luktar jättegott!
  Nu när mitt hår når till axlarna använder jag fönlotionen Satinwear 02 som gör håret otroligt mjukt, glansigt och följsamt när man har använt plattången. Lite extra besvär att platta håret och inte någon volym i hårbotten precis, men det är så värt det! Luktar gott också.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.