Isadora Wild west bronzing make-up 2012

Vårkollektionerna trillar in lite nu och då genom brevlådan och tänk att det alltid är lika kul att kolla in vad man tänkt sig i år. Wild west är väl inte en vårkollektion direkt, mer en sommarlinje, men den funkar att köra med redan i maj sådär tycker jag. Vi ser gamla och nya bekantskaper i serien som hämtat inspiration från heta öknar med ännu hetare modeller som knallar runt och är fräscht solbrända.

Bronzing powder finns i fyra olika nyanser och de är faktiskt hur bra som helst, här får man verkligen mycket för pengarna. Funkar lika bra till ansiktet som kroppen. Köp! Den tillhörande borsten är mjuk som sammet och en stadig sommarfavorit här hemma. Även den väldigt prisvärd.Läppstiftet Golden glitz har vi sett tidigare men är ett snyggt bronzskimrande lippie som mest ger ett tunt lager glitter och skimmer åt läpparna och inte så mycket färg. Nya läppglanset Smooth n shine lanserades med vårkollektionen Precious pearls och glider mjukt på läpparna. Färgen är en nougatig sak. Glow sticken har vi sett i flera kollektioner från Isadora det senaste året och det är kul att man tagit fasta på att det här är en utomordentlig kompis att ha i sommarväskan. Man kan dutta den på kinder, ögonlock, läppar, nyckelben – ja, all over faktiskt. Bra grejer. Skuggtrion såg vi första gången i höstas och den är verkligen ett kalaskap.

Slutligen har vi då en Spray-on bronzer för kropp och ansikte som jag blev rätt skeptiskt inställd till. Ett av de första inlägg jag skrev på Sublimt way back in 2007 handlade om just en sådan produkt och den visade sig vara en smärre katastrof. Hur den här är återstår att se, jag hoppas i alla fall på bättre lycka denna gång…

Kollektionen:

Bronzing powder Golden tan, Bronze tan, Dark tan, Matte tan 198 kr
Perfect moisture lipstick Golden glitz 119 kr
Smooth ´n´ shine spf 12 Praline 99 kr
Eye shadow trio Leopard 119 kr
Bronzer brush 120 kr
Glow stick Bronze kissed 125 kr
Spray-on bronzer face & body Sun tan light, Sun tan 139 kr

Finns i butik vecka 10-20. 

7 thoughts on “Isadora Wild west bronzing make-up 2012

    • Vinröd är sannerligen inte en helt lätt färg att bära upp och den känns väl heller inte så somrig, men det kanske blir skitsnyggt. Vi får testa.:)

  1. Skuggpaletten och glosset jag vann är sååå fina!! Det röda läppstiftet har jag inte gett mig på ännu…men snart, så!!! Kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.