Mac Tropical taboo Rio mineral skinfinish

IMG_3129

Som önskat av er, fina läsare, och utlovat av mig är det dags att visa vad jag testat från den senast släppta MAC-kollektionen. Tropical taboo är alltså namnet på sommarens mineralkollektion som består av rouge, lippies, ögonsmink och mineral skinfinishes. För den som vill se hela laguppställningen har Helena skrivit om den HÄR. Jag har tre produkter ur gruppen men delar upp dem i varsitt inlägg. Först ut blir Rio. En kalasfin mineral skinfinish som beskrivs som “bronze with bright pink pearl” och är perfekt som rouge och highlighter till min hudton. Trots de varma undertonerna funderar det väl till mina kalla färger även om solbrännan gör sitt till, och jag älskar den lite frostiga finishen som ger ett vackert glow snarare än skimmer. MSF´s ser i regel olika ut i pannan då de är bakade vilket gör att ådringen i kakorna varierar, min har som synes en majoritet av bronze med ett tjockare stråk av rosa tvärsöver, något som underlättar om man vill använda färgerna var för sig eller blanda till olika intensitet. För mig funkar det som sagt både som rouge och som “dutta här och var”-puder och jag tycker faktiskt att det är i klass med 2010 års kap Stereo rose, om inte vackrare. 305 kr

IMG_3132

Rosa, bronzing, blandat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.