Projekt Rensa i samlingen #2

Igår tog jag itu med skuggor & pennor och idag har jag gått igenom mina rouge och highlighters.  De är lyckligtvis inte alls lika många så det gick rätt snabbt att få ihop det jag vill behålla. Därutöver blev det en hög med saker som jag antagligen säljer och så en liten kvartett med rouge som jag fått i pr-syfte och därför tänkte skänka bort. För rättvisans skull är det väl bäst att lotta ut dem, men det får ett eget inlägg strax.

rouge 1

rouge spara

rouge säljas

rouge skänka

7 thoughts on “Projekt Rensa i samlingen #2

 1. Wow där fanns det mkt snyggt:)
  Körde också storrensning av sminket igår. Men det blev inte så mycket att slänga, men dessto mer att tvätta!

 2. Härliga bilder du bjuder på! Jag är också mitt uppe i en rensning, har gjort nagellacken och är halvvägs genom ögonskuggorna, resten är orensat. Vilken tid det tar, eller hur!?

 3. Hej!
  Jag vet att denna kommentaren kommer otroligt mycket i efterhand men hittade till detta inlägg av någon anledning och tänkte fråga om det finns några smink prylar kvar till försäljning! Hittar nämligen inte kategorin bloppis så körde på inlägget med mest saker 🙂

  Men finns det fortfarande försäljning svara gärna antingen till min blogg eller mail adress!

  Mvh Anna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.