Recension: Estée Lauder Sumptuous extreme mascara

Å, vad jag gillar den här mascaran från Estée Lauder! Sumptuous extreme är ny på marknaden och lanseras som en supermascara för alla som vill ta sina fransar till the next level och göra dem megamaffiga och flärdfulla. Berikad med såväl fibrer som näring ska den göra fransarna både långa, voluminösa och återfuktade. Visst låter det bra?

Om man börjar med hylsan så är den stor, tung och i  läcker guldfärg med EL-blå text. Borsten är maffig och avsmalnande, mascaran doftar inget speciellt och färgen är intensivt svart. Jag får upp ganska lagom med färg på borsten redan från början, men för den som vill ha en “torr” borste att måla med är den här säkert i kladdigaste laget. Att måla med borsten är som en dröm, mascaran glider på fransarna och det går att bygga på med flera lager utan att det blir klumpar och spindelben. Mina fransar blir verkligen längre och maffigare och ger ögonen ett bra sug. Hållbarheten är även den exellent, den sitter på plats tills den tvättas bort och smular ingenting under en arbetsdag.

Jag kan inte komma på någonting med den här mascaran jag inte gillar och den är en klar konkurrent med tidigare favoriten False lash från Yves Saint Laurent. Ett måste för alla mascara-extremister och sminknördar. Sumptuous extreme mascara är helt enkelt sublim!

Volym: 5/5
Böj: 4/5
Längd 5/5

***

Betyg: 5/5
Pris: Ca 340 kr
Var: Där Estée Lauder säljs
Köpa igen: Ja!

5 thoughts on “Recension: Estée Lauder Sumptuous extreme mascara

  1. Jag har läst ett par recensioner av den här maskaran nu… och alla ger den full pott. Det måste vara en otroligt bra maskara! 😀 Jag tänker spana efter den här i taxfreen om ett par veckor.

  2. Pingback: Sublimt » Blog Archive » eotd pink bronze

  3. Pingback: Sublimt » Blog Archive » Julen 2011: Estée Lauder Cyber eyes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.